-->

Monday, January 26, 2009

tukar favicon
ni gambar icon yang atas tu..kalau kita bukak blog atau apa2 website..kan ada gambar kecik kat atas tu..ha..ni yang aku tgk bincangkan...cara dia sng je..ikut step kat bawah..

masuk ke "Layout --> Edit HTML" dan tempatkan script berikut sebelum kode


save...siap la..hehe..sng je..





2 comments:

deenoh said...

nama tutorial ini buat favicon..http://bloginfotips.blogspot.com

Muhammad Yusri bin Mohd Zahir said...

tq...=)

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?