-->

Tuesday, February 3, 2009

serabut + pembersihan = hari ni..!!
huhu..
nak tau x apa makna title aku ni..?

kalau nak tau..baca la.. =)

sebenarnya..semalam aku saja2 test template baru buat..template tu sbnrnya nak bagi kat org..aku saja2 test..sekali..bila aku test dalam blog aku...line putus plak cc ni..huahua...aku test dalam blog aku sbb semua benda ada..nak tgk komen dia..nak tgk title dia..jadi ka..x jadi...


ast2..aku jadi mangsa..template tu untuk kawan kita..dia mintak aku tolong buatkan..aku ingat nak bagi surprise kat dia..huahua..tp dah rosak teruk..apa2 pun tq sbb sabar menanti..aku tengah usahakan lagi ni...

kepada kawan2 yang aku ada ckp nak buat full template untuk korang semua..bawa2 bersabar yer.. n hopely..sambil2 tu bley la try2 dulu..sbb rumah aku mmg x dak tenet..so, kena la pg cc..harap boleh faham ye keadaan aku..apa2 hal pon..aku ska buat blog..=)..hehhe..

lagi banyak benda yg korang tanya..aku lagi ska...sbb boleh mumarasah kan otak aku pasal blog2 ni..lagipun..aku ada jumpa satu benda yg korang mesti ska...tapi nti 2 la aku masukkan dalam blogger tips..aku nak repair dulu blog aku...

ok la...aku nak sambung repair...salam...

2 comments:

Inia Lurun Sophie said...

waaaa...
yusri buat sendiri ek template ni?
cantik lar.
huhu..
kalu dah siap nanti ley ar inia amik sekali ek? huhuhu..

Muhammad Yusri bin Mohd Zahir said...

yer..buat sendiri...rujuk blogger jugak...xhafal pon kod2 html ni...kang salah buat...rosak teruk..erk..amik apa inia?

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?