-->

Tuesday, May 24, 2011

Rasa macam nak give up
Huwaaaaaaaaa.......tension betul... tu la..org suruh belajar rajin2..nti dah besar senang idup..dapat kerja tetap..selesa..tapi aku nak jugak masuk bidang perniagaan...hambek kau...seketul musibah atas kepala...huhu...

Rasa macam nak break je dari berniaga tp minat tu masih tebal and aku faham tu perasaan je..yang betul2 nya aku still nak mencuba lgi..biasa lah....asam garam berniaga...risiko..rugi..untung..

walaupun dah banyak kali down n kena musibah macm ni.., aku harap aku still kuat untuk teruskan langkah aku..kepada kawan2 diluar sana...aku harapkan sokongan anda semua... family .. xperlu nak tulis kot sbb tanpa sokongan dan bantuan mereka, aku x merasa jadi mcm sekarang.. :)

4 comments:

Ain::Zai::Ta said...

Moga diberi kekuatan

Nan.. said...

La Tahzan...INALLAHha Ma'ana....

yuszas said...

syukran sahabat

Iliana said...

Cayok cayok..kebanyakan usahawan berjaya, gagalnya berkali-kali..Resepi Uncle Colonel KFC dihantar sebanyak 99 kali baru diluluskan.

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?