-->

Sunday, January 18, 2009

xtidur aku hari ni..
huhu...selamat pagi semua...untuk org di Mesir jer la...hari ni aku xtido..rancangnya nak tidur sbb ddah ngantuk td...besa la aku ni..kalau ngadap buku mesti ngantuk..sblm tido teringin jugak aku ubahsuai blog aku ni...sekai aku ubahsuai..rosak plak..aduhhhh...tension gler..

aku pon, apalagi..mulakan operasi la...

sejuk bangat pagi2 ni...dari malam td sampai ke pagi aku dok kat beranda...sejuk gler..(kat beranda ni je dapat wireless percuma)..aku exam selasa ni..erk..esok la yer..aduh..aku xbaca buku lagi..gawat ni...

hurm..aku selalu pk..kenapa la aku ska buat benda yaang terang2 x btul?...contoh?...erm, x study...aku ni dah nak exam pon x bercinta dgn buku...aku tgk kawan2 yg lain, best je..mcm dah jadi hebit....aku plak..tgk buku, mula la mata tu kuar serbuk2 besi...pastu sikit2 kelopak mata jatuh..last2..landing..dah la study atas katil..ada bantal kat sebelah lak tu..masyuk jer landing kat bantal tu...

apa2 pun, aku nakk kongsi la beberapa kenyataan umum pasal diri aku..ku ni kalau bab study..mmg no satu....sbb apa?..sebab hanya aku sorang je yang boleh dikira berapa banyak study...mengdap kitab dalam masa sebulan....

jawapannya...satu..
satu kali.....

sebab tu aku ckp aku no satu..orang lain x mcm aku kot...hehe..aku je buat perangai..kalau aku najah la thn ni...mmg ma'unah Allah...bajet ar kalau x pgg buku boleh naik thn...

aku pnh doa thn lepas..andaikata aku telah ditakdirkan untuk menjadi sebahagian daripada mereka yang arif tentang ilmu2 agama...aku mintak jangan naikkan aku ke thn dua...huhu~..
makbul atau x..tu aku xtau..tp aku rasa x makbul...sbb??

sbb aku xstudy..sbb tu xnaik thn....huahuahua...


aku xtau la apa nak jadi bila aku besar nti...semua dah ada cma tinggal nak cari duit n ilmu jer untuk perisai diri..tp itu la..aku mmg pemalas...huaaaaa.....xder ke sapa2 nak push aku..?

xkan nak harap si kocik molek yang di nun sana tu..hehe...
paham2 je la org tu..xyah tanya..walaupun selalu kena marah dgn org kecik mcm tu..aku ttp bersyukur skrg2nya ada gk org nak marah aku..

actually..aku rindu ibu dgn ayah,..nak kena marah lagi...huhhu..aku ni ska buat perangai..ala..nak manja2 dengan parent...hehe..
xpa la...aku nak solat..erk, sbnrnya ada benda lagi yang terpendam dalam hati ni...lain kali je la aku tulis..bye..

3 comments:

bintu hassan said...

sape org kecik??

Muhammad Yusri bin Mohd Zahir said...

yng tu adik ana..

Anonymous said...

yusri2,nape x stadi,aku lbh rjn skt dr hg,he3...mai aku ajar hg...

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?