-->

Sunday, August 9, 2009

corona blue - joomla
template corona design joomla: blogging by akuandnasihat™

ni template baru yang sempat saya edit, inspirasi dari joomla design corona . cuba la .. kalau minat boleh pakai . untuk yang x biasa coding2 tu, saya dah tulis cara untuk edit kod.. simple je .. xsusah .



tekan pada gambar untuk demo
download





3 comments:

ZihNuN FaTiN said...

Salam..

klu layout yg dh de,cne nk edit?

yuszas said...

nak edit apa? kalau tanya cne nak edit..mcm2 cara ada... boleh spesifikasikan x?

ZihNuN FaTiN said...

mksd sy nk edit code layout yg mmg dk tgh pakai...klu nk tukar pape la,cam kaler ke,corak2 die ke..hehe..patik ni kurang pandai bab2 ni..nk blj dr yg pakar...syukran..:)

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?