-->

Saturday, August 22, 2009

saya kena marah ... huhu~
saya kena marah ... huhu .. kena marah dgn puan nea .. sbb tukar template lg.. erm, tp xpa...hehe.. sbb sy ska kena marah ..~.. hari ni ramadhan pertama .. bestnya .. aku pecah rekod xtido lepas subuh .. harap2.. dapat la berkekalan sampai hujung ramadhan ..


Semalam..aku dengan ust mat pg solat kat masjid bulat .. masjid tu buat lapan je .. tp setiap satu rakaat dia baca satu maqra' ... satu juzuk ada 8 maqra'.. perh...bersenam jugak tu .. setiap 4rakaat diselangi tazkirah .. dah la bca sedap.. tazkirah pon sedap..insaf je dengar ..huhuh

imam yang pertama baca laju .. sedap..n kurang penat berdiri .. mmg best la.. pastu imam kedua..dia baca sedih gler .. penat x terasa pon..kaki kejang pon x rasa..tp lepas dah bagi salam..baru rasa kaki kejang ...

erm, tarawikh semalam habis pukul 11.30 malam .. aku ingat malam ni nak pg masjid azhar .. tarawikh kat sana .. tp duit x masyuk lg la..huhu~ kang kalau aku pergi masjid azhar..balik mesti lewat malam ... bas dah xda..kena la naik teksi .. kalau nak tido kat masjid pon..ok gak.. tp nak gak balik rumah .. heheh ...

semalam akak lia call.. rindduuunyyaa kat diorg .. semua org balik .. berkumpul kat rumah .. aku sorang je xder..cian kat aku.. xpa la... bukan rezeki aku..thn depan .. kalau aku dapat habiskan hafazan aku 30 juzuk..aku nak balik..itu janji aku kat ibu n ayah aku... apa2 pon .. kalau ada org masuk meminang..(hahaha) .. balik jugak .. bukan perasan tau tp ada org tawarkan diri..lawak tol... keh2..

bydaway..jgn marah ye sbb tukar template baru .. kalau ada sesapa yang nak template aku yang lama2 tu..request la..aku x buang lg.. ok la.. salam ...

10 comments:

triple x malaya said...

salam ramadhan n salam bloger dari aku...

pose biar penuh k..kecuali...abc

ZihNuN FaTiN said...

pe salahnya klu de org tawarkan diri nk masuk minang...hehehhe...x berkenan ke...hehe

yuszas said...

hehe.. berkenan .. tp xcukup umo lg..
duit pon xcukup ... hati gumbira tp pket sedih.susah gak..

fara said...

hu3x..pN nea xkn marahnyer..myb dy xnk org 2 pnt jer..hi3x.. msuk meminang? waa..brtuahnyer bdn..hu3x.. doa2 jer larr.. amin~

yuszas said...

huhu.. yer ker .. tpkan pompuan tu dah tawarkan diri.. xtakut ke?

fara said...

he3x..kalo da tawarkn diri 2 means dy xtakot.. kalo ssuatu tu da trcipta utk dy, dah tn2 dy terima ngn ati yg trbuka =)

yuszas said...

erm..ye ke..
kalau mcmtu ..biar dia je la yg masuk meminang ... kita tukar adat nak?
heheh

ZihNuN FaTiN said...

boleh je die msuk minang...jmp mak ayah..dua belah pihak dh setuju, go je la...hehehe...klu dh smpi jodoh,duit mst leh carinye...mst de rezeki nanti..nway,congrats org dh masuk minang...:)

fara said...

hu3x..stuju shangat2 ngn zihnun fatin..
=)

yuszas said...

haha.. fara mmg setuju ... fara..nti la ana buatkan template tu ... hehe...kalau kita share blog.. xok ke? hehe..

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?