-->

Tuesday, August 4, 2009

kawanku demam ... risau ..
bismillah ..
sekarang ni kat malaysia sibuk ye pasal H1N1 tu ... dengar berita dah ada 6 org yg mati sebab penyakit tu ... harap2, xkena kat family aku .. alhamdulillah xdak apa2 lg .. cumanya semalam kawan aku hantar sms ... dia ckp dia demam .. huhu~ .. risau plak ..



rasa mcm aku yang patut bertanggungjawab sebab ak ada soh dia buat maybank2u ... maybe atas sebab tu dia kuar .. x kuarintin ..


harap2 bukan kena demam H1N1 .. arini dia pg klinik .. tp xsampaikan apa2 pon berita pasal demam dia tu ... juz berita dia dah buat akaun maybank .. rasa bersalah la ... bila difikirkan semula .. Allah maha mengetahui dan maha kaya ... Allah dah tau apa yg akan berlaku sbb tu x bagi makan babi n pegang babi .. kalau terpegang .. kena samak .. tu 'ter'pegang .. belum lg sengaja pegang .. skrg dah jadi mcm2 penyakit .. aku tengok ada satu gambar ni .. omputih kiss babi tu .. diorg rasa comel kot ..

ntah sapa la yg kiss omputih tu plak .. pastu dia kiss anak2 dia ..pastu merebak .. (pendapat sendiri) apa kata cuba ubati dengan air tanah ... buat mcm samak ... lumurkan satu badan dengan air tanah yang bersih..buat macam samak .. mana la tau boleh baik ... huhu ... boleh try tu ...

apa2 hal .. pening la ari ni ..panas sgt ... nasib bek kat malaysia xdak musim panas ... kawan aku tu xder la pening .. dah la demam ..kang tamah pening plak .. pengsan dia..

6 comments:

arnamee said...

Salam awak.

alolo. doakan dia, insyaallah yg baik2 jer tu.
jgn rase bersalah sgt taw.;) kawan sye pun demam,
siap radang tekak, suh pi hspital, taknak.
huhu.

;)

yuszas said...

ishk2 ... bahaya tu .. paksa gak dia pg hospital

arnamee said...

nanti sye pakse, ckp awak yg suh;p

yuszas said...

xpa .. ckp je .. sy xkisah .. nti mesti kawan awak ckp sy baik hati ... huarghh..huarghh.. (gelak dengan penuh perasaan)

Eazy Izzuddin said...

uish
pi hospital
check2

yuszas said...

erk.. eazy izzuddin ckp kat sapa? kawan sy or kawan arnamee ni ..? huhu~

Post a Comment

komen anda sangat dialu-aluan

Update Download

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?

  • Tiada Link

    Harap maaf. Tiada update download yang terbaru. Ada sapa2 nak sumbangkan benda untuk didownload?